Gratis verzending op alle bestellingen!Verzenden & opbrengst

We maken gebruik van koerier dienstverleners zoals EMS, DHL om uw bestelling te verzenden. Afhankelijk van het gewicht en het volume van uw bestelling en uw afleveradres, zullen we een geschikte drager te selecteren om de levering van uw bestelling te verzenden. De koerier bedrijven bieden online tracking service van oogst tot aflevering. Mocht u nog vragen hebben, stuur deze dan naar onze officiële e-mail.
 
Verzendkosten en levertijd variëren, afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de items die u aanschaft, evenals de omvang van het pakket, het aantal zendingen en de verzendkosten optie van uw bestelling. Bestelling wordt verzonden na bevestiging van betaling.
 
Sommige externe adressen kunnen langer transittijden oplopen. Transit tijd van oogst tot aflevering is afhankelijk van het afleveradres.
 
EXTRA INFORMATIE
 
Verschillende Stock Beschikbaarheid - Als u punten met verschillende beschikbare tijden zijn geselecteerd dan zullen wij uw bestelling verzenden wanneer alle items zijn er klaar voor.
 
Dispatching van Orders - Hoewel we proberen al onze orders zijn verzonden op de dag van bestelling, kan dit niet altijd mogelijk, om de volgende redenen:
 
Credit Card Controles - Soms moeten we extra controles op uw credit card die je bestelling kunnen vertragen maken.
 
Shirt bedrukken - shirts die personalisatie bijvoorbeeld met extra naam, nummering en badges toegevoegd, kan een extra paar dagen duren voordat ze klaar zijn om te worden verzonden.
 
Items op Beschikbaar binnen - Af en toe of een bepaald product is in de hoge vraag zullen we nodig hebben om weer in orde van onze leveranciers. Als dit het geval is dan het aantal dagen dat dit proces zal worden genoteerd op de pagina met productdetails.
 
TERUGSTUURBELEID
 
Wij hopen dat u tevreden bent met elke aankoop die je maakt zal zijn, maar in sommige gevallen een klant wilt misschien een item terug te keren.
 
Producten kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling als het nog nooit zo ver zijn gebruikt. En je moet indienen van de gevraagde terugkeer binnen vijf dagen na ontvangst.
 
We testen onze producten voordat we ze te koop aanbieden. Als u niet een van onze producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op en wij zullen aangenaam om naar u te helpen. We zijn niet aansprakelijk voor schade aan zaken na gebruik.
 
 
Geniet van het winkelen in onze online winkel!

 

© 2013-2016 Voetballog.com. Goedkope Voetbalschoenen kopen. Alle rechten voorbehouden.